Kan jag åka buss till era evenemang?

Ändrad den Thu, 13 Apr 2023 vid 04:04 PM

Busstransfer anordnas i samarbete med vår transportpartner Västanhede Trafik som erbjuder busstransporter från Rättvik, olika orter i Dalarna samt Gävle till våra evenemang.


Bussbiljett köps på vår hemsida dalhalla.se/konsertbuss


Bussbiljett måste köpas i förväg innan man som resenär kliver på bussen. Påstigning sker vid den hållplats du bokat och återresa sker tillbaka till samma hållplats. Priset avser tur och returresa.  Det finns inte möjlighet att boka enkelresor och inte heller möjlighet att stiga på vid annan hållplats än den du bokat. Om du önskar byta hållplats, vänligen hör av dig här senast 7 dagar före resdag för byte av hållplats. Du kan inte köpa biljett ombord och inte heller på plats i Dalhalla. 


Kontrollera gärna avgångstid och hållplatsläge för din resa en extra gång innan ni beger er för kvällen. Det är upp till dig som resenär att befinna dig vid hållplatsläget på utsatt tid.


Ingen tidtabell finns för återresan från Dalhalla utan bussen avgår från sin uppställningsplats ca 30 minuter efter avslutad konsert. Du åker hem med samma buss som du åkte dit med, spara därför biljetten för din återresa.


Försäljningen av bussbiljetter är som längst öppen till kl 12 på konsertdagen eller så länge det begränsade antalet sittplatser tillåter. För tidiga konserter, se separat info i bokningen.


Bussbiljetten är inte personlig men knuten till den tid, dag och hållplats du bokat.


Har ni bokat middag i Dalhalla finns Restaurangbussen som avgår från Rättvik.


 


 
Var artikeln till hjälp?

Toppen!

Tack för din feedback

Vi beklagar att det inte var till hjälp

Tack för din feedback

Berätta för oss hur vi kan förbättra den här artikeln!

Välj minst en av orsakerna

Feddback skickat

Vi uppskattar din feedback och uppdaterar artikeln vid behov