Hur hittar jag till Dalhalla?

Ändrad den Thu, 13 Apr 2023 vid 03:10 PM

Dalhalla ligger ca 8 km från Rättvik mot Mora, ca 28 mil nordväst om Stockholm.
Ta av från riksväg 70 strax norr om Rättvik mot Kullsberg/Nittsjö. Följ vägskyltar mot Dalhalla.
Tåg mellan Stockholm och Rättvik tar ca 3,5 tim. www.sj.se
Flyg går till Dala Airport (Borlänge) eller Mora. www.dalaflyget.se

Från flera plaster i Rättvik, orter runt om i Dalarna samt från Gävle går bussar till och från Dalhalla vid evenemang. För mer info, tidtabell och biljetter läs här.

GPS-KOORDINATER DALHALLA
Lat N 60º 56′ 53″
Lon E 15º 6′ 13″