Har ni särskild åldersgräns vid era evenemang?

Ändrad den Thu, 13 Apr 2023 vid 02:55 PM

På de flesta evenemang i Dalhalla är det åldersgräns 13 år. Åldersgränsen gäller även i målsmans sällskap samt för ammande spädbarn. Åldersgräns anges under i informationsrutan under respektive konsert (se Evenemang).

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer när det gäller åldersgräns på konserter och det gäller även i målsmans sällskap. Detta för att det kan vara skadligt för barns hörsel att vistas på konserter med hög ljudvolym.