Finns det avbeställningsskydd?

Ändrad den Thu, 13 Apr 2023 vid 02:53 PM

För att försäkra er mot oförutsedda händelser som hindrar er från att genomföra ert planerade besök hos oss kan vårt avbeställningsskydd läggas till vid köpet av era biljetter. Avbeställningsskyddet kostar 125:- per biljett och kan väljas som ett tillägg till era biljetter under bokningsprocessen. Det är inte möjligt att lägga till avbeställningsskydd i efterhand på redan köpta biljetter.

Observera att avbeställningsskydd inte är tillgängligt på samtliga evenemang. Se respektive evenemang för tillgängliga biljettkategorier och möjliga tillval.

Vårt avbeställningsskydd ger rätt till att fritt avboka eller omboka sina biljetter upp till 30 dagar innan konsertstart. Mellan 30 dagar och 48 timmar innan konsert tillåts avbokning eller ombokning i de fall gästen, medföljande eller nära anhörig rimligen inte kan gå på föreställningen pga. akut sjukdom, olycksfall eller dödsfall. Med nära anhörig menas make/maka/sambo, barn, barnbarn, syskon, förälder. I dessa fall krävs ett uppvisande av läkarintyg från behandlande läkare eller dödsattest i händelse av dödsfall. Avbeställningsskyddet gäller ej vid husdjur eller sällskapsdjurs död.

Avbeställningsskyddet upphör att gälla 48 timmar innan konsert och avbeställningar tillsammans med läkarintyg skall vara Dalhalla tillhanda senast 48 timmar före föreställningens början.

Vid avbokning vänligen kontakta Dalhalla här: https://www.dalhalla.se/kontakt/

Observera att avgiften för avbeställningsskydd och serviceavgift ej återbetalas och att ett avbeställningsskydd endast gäller för biljetten det köptes till.

Biljetter köpta utan avbeställningsskydd återköps ej.