Finns det parkering vid Dalhalla?

Ändrad den Wed, 28 Jun 2023 vid 10:54 AM

Vi rekommenderar att i första hand åka med våra bussar för smidig transport till och från konserten. Det är dessutom ett miljövänligt alternativ. Bussbiljett köper du i förväg på vår hemsida.

Om du väljer att ta bilen ber vi dig vara ute i god tid inför evenemanget. Det finns ca 1 000 parkeringsplatser där du har möjlighet att parkera. Parkeringen ligger ca 200 meter från insläpp och kostar 40 kronor. Parkeringen öppnar 3,5 timme innan konserten och låses efter konsert. Det går inte att låta bilen stå kvar över natten.

Vi reserverar oss för platsbrist vid slutsålda konserter.