Jag kan inte gå så långt, finns transporthjälp för mig inom området?

Ändrad den Thu, 13 Apr 2023 vid 02:18 PM

För er som föredrar att åka buss ner och upp från arenan finns möjligheten att åka vår Arenabuss på plats. Den avgår från bussparkeringen samt bilparkeringen innan konserten. Dessa hållplatser är markerade med skylten ”Arenabuss”. Bussen kan ej förbokas utan går i skytteltrafik.  


Arenabussen tar er ner till konsertområdet. Vid avstigning väntar biljett- och säkerhetskontroll samt en betalstation. Bussbiljetten kostar 30 kr/enkel resa och betalning sker på plats. Endast kortbetalning, inga kontanter!   


OBS! Viktigt att ni innan er resa med arenabussen ser till att ha med er konsertbiljett och att ni lämnar de saker som inte är tillåtna ha med sig ner i Dalhalla. Saker som inte är tillåtna finner ni på denna länk: https://support.dalhalla.se/support/solutions/articles/101000446772-vad-far-jag-inte-ta-med-mig-till-dalhalla-


Efter konsertens slut avgår bussen från samma ställe där den släppt av er och lämnar sedan av er vid parkeringarna. Bussbiljetten kostar 30 kr/enkel resa. Endast kortbetalning. 


För er som har bokat tillgänglighetsplats finns en särskild transport som tar er ner till era platser. 


 

Var artikeln till hjälp?

Toppen!

Tack för din feedback

Vi beklagar att det inte var till hjälp

Tack för din feedback

Berätta för oss hur vi kan förbättra den här artikeln!

Välj minst en av orsakerna
CAPTCHA-verifiering krävs.

Feddback skickat

Vi uppskattar din feedback och uppdaterar artikeln vid behov