Kan jag parkera min husbil/husvagn över natten?

Ändrad den Thu, 13 Apr 2023 vid 03:05 PM

Det finns en separat parkering avsedd för husbilar och husvagnar som vill stå kvar över natten. Du köper din ställplats i förväg på dalhalla.se/stallplatser

Det finns ingen el, inget vatten eller möjlighet till latrintömning på Dalhallas ställplats, för sådana faciliteter hänvisar vi till någon av campingarna i Rättvik. Mer information hittar ni på sidan som angetts ovan.

Vi reserverar oss för platsbrist vid slutsålda konserter.

Ställplatserna är endast till för dem som vill stå kvar över natten med sin husbil eller husvagn. Om ni har för avsikt att åka vidare efter konserten hänvisar vi till vår ordinarie parkering.