Kan jag avboka min biljett?

Ändrad den Fri, 30 Sep 2022 vid 05:50 AM

Det går endast att avboka biljetter som är köpta med produkten avbeställningsskydd. Observera att ett avbeställningsskydd gäller för en biljett.

Vårt avbeställningsskydd ger rätt till att fritt avboka sina biljetter upp till 30 dagar innan konsertstart. Vid mindre än 30 dagar till konsertstart gäller avbokning enligt särskilda villkor. Lär mer om våra avbokningsregler.

Biljetter köpta utan avbeställningsskydd kan ej avbokas.

Evenemangsbiljetter omfattas inte av distansavtalslagens regler om ångerrätt och du kan därför inte lämna tillbaka en biljett som är köpt utan avbeställningsskydd.