Får jag ta med egen mat och dryck?

Ändrad den Thu, 13 Apr 2023 vid 02:27 PM

Det är inte tillåtet att ta med egen mat eller dryck för förtäring i arenan. Undantag görs för barnmat, frukt eller enklare snacks som på grund av medicinska skäl kan behövas under ditt besök. Flaskor är ej tillåtna pga säkerhetsskäl, oavsett material och oavsett innehåll.

Vill du äta en middag innan konserten erbjuder vi ett middagspaket i Dalhallarestaurangen som förköps på dalhalla.se. Det finns även möjlighet att köpa vällagad streetfood i våra olika försäljningsställen. I våra kiosker och barer finns ett stort utbud av både alkoholhaltiga- och alkoholfria drycker.