Vad får jag inte ta med mig till Dalhalla?

Ändrad den Fri, 30 Sep 2022 vid 05:50 AM

Följande regler gäller så länge inte annat anges på evenemangssidan på dalhalla.se. Visitering sker vid inpassering till arenan. Detta gäller även våra arenabussar. Arenan erbjuder ingen effektförvaring. 


Farliga eller skrymmande föremål
Till Dalhalla får du inte ta med dig föremål som kan tänkas användas i skadesyfte mot arenan, dess personal eller andra gäster. Det omfattar men är inte begränsat till allmänfarliga föremål samt glasflaskor, petflaskor, termosar, aluminiumburkar, flaggpinnar och selfiepinnar. Allmänfarliga föremål innefattar men är inte begränsat till hårspray, myggmedel, handsprit eller liknande vätska med varning om brandfara.


Det är inte heller tillåtet att ta in paraplyer eller skrymmande föremål såsom stora väskor. Detta pga säkerhetsskäl. 


Mat och dryck
Det är inte tillåtet att ta med egen mat eller dryck för förtäring i arenan. Av medicinska skäl görs undantag för för barnmat, frukt eller enklare snacks som kan behövas under ditt besök. Flaskor är ej tillåtna p g a säkerhetsskäl, oavsett material och oavsett innehåll.


Ljud- och bildinspelningsutrustning
Kamera, filmkamera och eller ljudinspelningsutrustning får ej medföras in på arenan. Detta förbud omfattar inte mobiltelefoner för privat bruk.

Övrigt
Husdjur ej tillåtna (Undantag ledarhund) 


Rökförbud råder på hela Dalhallas konsertområde inklusive vid entréer och insläpp. Detta i samband med att de nya tobaksreglerna infördes 1 juli 2019. 


Den som lämnar arenan efter inträde har ej rätt till återinträde.


 

Var artikeln till hjälp?

Toppen!

Tack för din feedback

Vi beklagar att det inte var till hjälp

Tack för din feedback

Berätta för oss hur vi kan förbättra den här artikeln!

Välj minst en av orsakerna

Feddback skickat

Vi uppskattar din feedback och uppdaterar artikeln vid behov