Har ni tillgänglighetsplatser?

Ändrad den Thu, 13 Apr 2023 vid 02:14 PM

Dalhalla har tillgänglighetsplatser för dig som har extra behov av tillgänglighet in och ut ur arenan samt för att kunna uppleva evenemanget på plats. Tillgänglighetsplatserna är till för dig som har behov för rullstol, rullator, eller begränsad rörlighet eller övriga extra behov som kan föreligga. Platserna ställs i ordning efter behov. 


En eventuell medföljande ledsagare är välkommen (betalar endast 100 kronor), alla ledsagare behöver en egen biljett till evenemanget. Ledsagaren sitter i mån av plats på en stol bredvid tillgänglighetsplatsen, alternativt på en stol bakom.


Tillgänglighetsplatserna är onumrerade och finns i sektion A, vid rad 21-23 och bokas via våra biljettombud, se respektive evenemangssida för kontaktinfo: https://www.dalhalla.se/evenemang/
Du kan också boka här: www.dalhalla.se/kontakt


För dig som bokat tillgänglighetsplats finns särskild parkering. Där tar våra transportfordon hand om dig för transport fram till din plats i arenan. Vänligen observera våra arenavillkor och läs vad du får och inte får ha med dig in i Dalhalla: 


Vad får jag inte ta med mig till Dalhalla


OBS! Vi kan inte ta emot rullstolar eller rullatorer på annan sittplats än vid tillgänglighetsplatserna. 

Var artikeln till hjälp?

Toppen!

Tack för din feedback

Vi beklagar att det inte var till hjälp

Tack för din feedback

Berätta för oss hur vi kan förbättra den här artikeln!

Välj minst en av orsakerna

Feddback skickat

Vi uppskattar din feedback och uppdaterar artikeln vid behov