Kan jag ta med barnvagn?

Ändrad den Thu, 13 Apr 2023 vid 02:56 PM

Vid barntillåtna evenemang utan särskild åldersgräns går det bra att ta med sig barnvagn. Det är ej tillåtet att ta in barnvagnen bland sittplatserna då den hindrar eller blockerar utrymningsvägar och nödutgångar. Barnvagnen måste parkeras där den ej står i vägen för övriga gäster. Dalhalla som arrangör tar inget ansvar för barnvagnen i händelse av skadegörelse eller stöld.

Om du undrar vilken åldersgräns som gäller för ett specifikt evenemang ber vi dig gå in på respektive evenemangssida