Finns något gott att äta i Dalhalla?

Ändrad den Thu, 13 Apr 2023 vid 04:26 PM

Ja! Det finns flera ställen att äta vid och inför sommaren 2023 har vi en uppfräschad foodcourt med både lokal vällagad streetfood och mer långväga gäster i form av Holy Smoke BBQ. Som besökare kan ni också äta er mätta på både pizza, korv och hamburgare.

Runt om i arenan finns flera barer där ni kan dricka både varma och kalla drycker, öl, bubbel, drinkar och såklart goda alkoholfria alternativ.

Vill ni i stället komma till dukat bord och äta i Dalhalla restaurangen bokar ni er trerättersmiddag här.