När öppnar och stänger insläpp vid konsertdagar?

Ändrad den Thu, 13 Apr 2023 vid 03:40 PM

Vi har insläpp genom Entré A och Entré B och det spelar ingen roll vilken entré ni väljer. Du som kommer med bil har närmast till Entré A och du som anländer med buss har närmast till Entré B. Du som har VIP biljett använder vår entré för VIP Access som ligger invid informationshuset.

Insläpp till musikevenemangen öppnar 2,5h före konsertstart. För restauranggäster som köpt konsertmiddag sker insläpp 3h före konsertstart. Insläpp sker då genom vår entré för VIP access. Insläpp stänger vid evenemangets starttid.

Observera att avvikelser kan förekomma. För mer information om evenemanget hänvisar vi till vår hemsida, under respektive evenemang. Kom ihåg att visitation sker vid samtliga entréer. För mer info om vad som är tillåtet och ej, se evenemangssidan.