Är det kyligt i Dalhalla?

Ändrad den Thu, 13 Apr 2023 vid 03:00 PM

Dalhalla är en utomhusarena och det är ofta kyliga kvällar i Dalhalla. Därför kan det vara bra att klä på sig ordentligt inför besöket. Ta gärna med en varm tröja eller jacka (det går även att köpa varm filt på plats). Observera att skrymmande väskor inte är tillåtet att ta in och inte heller paraplyer. Ta istället med dig regnkläder och annars finns regnponchos till försäljning på plats.